A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/tmp/sess_keqc4k9o1utl3h5ov6ts4e2rl5, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122)

Filename: core/MY_Controller.php

Line Number: 2

Huis verbouwen | Paalman en Tempelman

Huis verbouwen

Aan de verbouw van uw woning of bedrijfspand kunnen tal van wensen vooraf gaan. Een kantoor aan huis? Een bijkeuken of dakkapel? Meer privacy voor uw opgroeiende kinderen? Wilt u extra ruimte in uw kantoor- of bedrijfspand? Een efficiënte (her)indeling van uw praktijkruimte? Wat uw reden ook is, wij helpen u graag de juiste verbouw te realiseren.


Stap voor stap uw huis verbouwen

Vanaf ontwerp tot en met de daadwerkelijke realisatie. Zodat uw wensen voor woning of werkomgeving waargemaakt worden. We gaan direct aan de slag, met praktische tips en een no-nonsenseadvies. Ons ervaren team is allround opgeleid en gaat elke uitdaging aan. Alle kennis zit bij Paalman & Tempelman onder één dak. We kunnen daardoor met korte lijnen en efficiënt werken. En zo wordt ook uw verbouw snel gerealiseerd.


Uw huis verbouwen en of laten onderhouden ?

Wist u dat u voor onderhoud, zowel groot- als kleinschalig, ook uitstekend bij ons terecht kunt? Of het nu gaat om een klemmende deur, een kapotte ruit of een complete verbouwing. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor duurzaam onderhoud van uw woning. Op onze referentiepagina vindt u een aantal voorbeelden van door ons verbouwde woningen, bedrijfspanden, zorginstellingen, etc.

Benieuwd hoe u de verbouw van uw woning of bedrijfspand optimaal kunt realiseren? Maak dan een vrijblijvende afspraak! Voor een optimaal woongenot zonder zorgen laat u Paalman & Tempelman uw huis verbouwen en onderhouden!


Recente en opgeleverde projecten